K-liber 4 life

loading ...

 

K-Liber 4 Life is voornamelijk bekend geworden in de jaren 90 met de hit “Viben”. Deze Nederlandse groep van Antilliaanse afkomst maken voornamelijk vrolijke muziek waarbij vooral de dames met hun billen gaan schudden.

Naast “Viben” hadden ze hits met nummers als “Magnifico”, “Dansen” en “Schudden met die billen”. Ook treden ze vaak op in samenwerking met “Trafassi”, “La Rouge”. “Replay” en “Def Rhymz”. Recent hebben ze nog in samenwerkingsverband een single gemaakt, dat geproduceerd is door “Dj Galaga”. Deze plaat is bij diverse radiostations gedraaid en in de top 25 beland. Met optredens op het Noorderslag Festival, Diverse Pop Podia’s, Club Tours zijn ze ver uit de meest populaire urban groep die er in Nederland is. Het is dan ook niet gek dat ze door TMF genomineerd werden voor de populairste urban groep.

K-liber 4 Life bestond voormalig uit Mega Master, Teddo Juice en Pugistix. De leden Teddo Juice en Pugistix zijn verhuisd naar de antillen en hebben dus afscheid genomen van K-liber 4 Life.

De naam K-liber 4 Life is er niet voor niks dus besloot Mega Master verder te gaan met een gloednieuwe combinatie van getalenteerde artiesten. Tegenwoordig bestaat K-liber 4 Life uit Mega Master (Patrick Zimmerman) & JoeyCura (Joël Hato). Samen geven zij een moderne draai aan K-liber, en veroveren zij alle clubs en festivals met hun nieuwe muziek.

K-Liber laat dames schudden en schuren, De heren springen en feesten. Iedereen is bekend met de vele hits die ze hebben gemaakt. Gegarandeerd dat ze ook uw feest helemaal los laten gaan met hun zomerse klanken.